viernes, 3 de enero de 2014

REUNIÓ ANUAL ESCALADA

Hola a tots, el passat dimarts 17 de desembre, ens varem reunir al C.E.C. alguns dels membres de la Secció d’Escalada per realitzar la reunió anual. Per als que no vos va ser possible assistir, aquí vos deixem un petit resum de les propostes que es van realitzar.
  • Curs de alpinisme, a realitzar al hivern del 2014.
  • Millores i manteniment al ”Mas de la penya “. Aquesta proposta està sotmesa a l’autorització dels propietaris dels terrenys.
  • Sopar i pernocta al refugi . Activitat que pretén recaptar fons per desenvolupar el punt anterior i cobrir les despeses extres, que l’obertura de la parcel·la del refugi ocasiona.
  • Amb els diners sobrants de l’últim sopar de la secció, es comprarà un detall  (cistella de Nadal), per als propietaris del "Mas..” i veïns mes propers. En agraïment a la seva paciència per “aguantar-nos” cada cap de setmana. A dia d’avui 22 de desembre aquest punt ja s’ha realitzat. Sols dir-vos que els detalls han sigut ben rebuts per els veïns, que han demostrat un gran agraïment i que ens feliciten a tots per el treball que realitzem dia a dia al “Mas..” A banda de la Secció d’escalada, la tenda Trail&climb a col·laborat amb productes artesans. També agrair als amics que no formen part del centre pro que també han volgut col·laborar. GRACIES A TOTS! Baix podreu vorer les cistelles.
Bones festes a tots, feliç any nou i BONES ESCALADES!




No hay comentarios: