martes, 14 de enero de 2014

CURS D'ALPINISME

Hola a tots i totes! Ja estem treballant amb el projecte que ens faltava, per completar la formació dels  membres i amics de la secció d'escalada. CURS D'ALPINISME. El nombre màxim de participants serà de 8 o 12 persones. Aquest grup de persones es dividirà amb 2 grups, en funció de l'experiència dels participants, 1º Iniciació 2º Perfeccionament.

Per al primer grup en principi no cal experiència, ara bé!  Com a mínim conèixer el nus d'encordament. I no estaria de mes un petit resum de les activitats que sols fer, excursions, escalada, etc..

Per al segon grup, el de perfeccionament, serà necessari realitzar un petit resum de les activitats alpines que has realitzat, amb la dificultat de cada activitat. Resum de les activitats en roca mes destacades realitzades. Si has realitzat cursos de formació o jornades taller, durada en hores d'aquestes i companyia de guies o empresa on ho has realitzat i les dates. Curs d'iniciació a l'alpinisme o escalada clàssica o auto rescat etc febrer del 2010, total hores, empresa.... La finalitat de realitzar aquest petit “currículum” és facilitar al Tecnic que ens donarà la formació, la tasca d'ajustar els continguts del curs a les nostres necessitats. Per tant és important ser sincers a l'hora de redactar el nostre currículum. 

Per trencar el punt mort on arribem sempre a l'hora de realitzar aquestes activitats; si no se, que em costarà, com m'apunte? Si no em diuen les dates? no se si podré.. I totes les incògnites que ens puguen venir al cap, el proper dimarts21 de gener al C.E.C a les 20 hores, si estàs interessat, per poder concretar coses. 

Mes info; quiqueivorra@hotmail.es  o telf. 615155928


No hay comentarios: