domingo, 5 de febrero de 2012

JORNADES DE GERMANOR AMB XABIA I GATA



Esta setmana hem organitzat un cap de setmana de germanor, amb els centres de Xabia i Gata.
 Les activitats s’han celebrat, en el refugi dels Foietes. En la vesprada del dissabte es va donar la benvinguda i recepció, als participants. Es va montar alguna tenda, encara que van ser les mínimes, pel fred que feia. Despres d’estar tots instal·lats en les tendes i els altres dins del refugi, es vam possar a sopar.
 El sopar va ser una olleta feta per Mª Angeles, i com sempre la nostra magnífica cuinera, no defraude.
Fent una meravellosa olleta, ajudada pel seu marit Domingo. Entre rialles i cullerades a este magnifique plat va anar passant la nit. Despres del sopar es va fer entrega a Esteban Faus i Óscar Miró, d’un record per fer la revista Sagrantana.
Bo despres d’este xicotet sobresalt, vam passar la pel·lícula de la Tinença de Benifassa. Entre rialles la nit se va anar tancant i vam donar per conclosa la velada. La nit ha sigut diferent per a cada participant, alguns valents han dormit en el carrer, baix de la pergola. “Inclús queden hòmens dels d’abans, que no li temen al fred, o si, però no ho diuen”. Altres han dormit dins en principi mes acollidor i calent, però a l’estona de gitar-se algú va posar la primera simfonia de roncs i no l’ha llevat fins que s’ha despertat este matí.
Sobre les 7'30 hamos començat el desdejuni, amb coca, timonet i altres. A les 8'30 h. hem eixit amb un sol meravellós, cap al mas de Prats. Hem almorzat en dit paratge i han començat a aparéixer núvols, que despres ens portarien una grat sorpresa, una bonica nevada que ha conclòs amb tres o quatre centímetres de neu en el refugi.
El matí ha sigut divertid i com he dit abans la neu li ha donat eixe “puntet muntanyenc” a la jornada. Ens acomiadem fins l'altra.


No hay comentarios: