jueves, 23 de febrero de 2012

CURSET ESCALADA



HOLA A TOTS!!!

Com havíem anunciat a principi d’any, tenim previstos alguns cursos de formació per escaladors . El primer, el de iniciació a l’escalada esportiva previst per a gener, va finalitzat el dissabte 4 de febrer amb una setmana de retràs per la pluja de la setmana anterior. El nombre de participants a sigut baix, tan sols dos. La quantitat ha sigut contrarestada per la qualitat dels participants, hem segut pocs, però bons.
Desprès de 14 anys pot ser que tornem a tenir joves promeses. Sols el temps ho dirà, de moment se’ls veu amb ganes. Recordem que fins avui l’escalador mes jove era “un tal” Jose Hipòlit Pasqual Sempere, mes conegut com “Pepet” amb una edat de 30 anys. No esta mal,eh? El curs ha sigut impartit majoritàriament ,al rocòdrom del poliesportiu de Cocentaina, on s’han realitzat unes petites actuacions per condicionar les instal•lacions a les necessitats d’aquest curs. L’ultima sessió (ben fresqueta) l’hem realitzat al barranc dels tarongers, sector patiràs, a Ontinyent.” Desde luego” que el dia de la sortida el nom del sector no podia estar més encertat, que rasca a primera hora maxo! Encara que quan va entrar el sol vam estar ,ole!
En breu tindrem noticies de les dades del curs de INICIACIÓ A LA VIA CLÀSSICA, i els seus continguts, estigueu pendents de les actualitzacions al blog. Aquí unes fotos del que a sigut el curs i les novetats al rocòdrom.
Saluts a tots i, “a tibar”!!


No hay comentarios: