jueves, 16 de mayo de 2013

ESCALANT A MONTANEJOS - MAIG 2013

Divendres 11 de maig, i tal com marcava el calendari d'activitats de la secció d'escalada, Rafa, Celia i jo (Andreu) ens desplaçarem a la població de Montanejos per passar uns dies escalant, i disfrutant de l'espectacular paisatge d'aquest poble de la comarca de l'Alt Millars.
El dissabte ens vam alçar, i després del pertinent desdejuni, ens em vam anar cap a un sector on no havíem estat mai, "La aguja de la Bruja". Un sector molt prop del camp de tir, amb vies de 5 fins 7b i d'una mitja de 20 metres d'altura. La veritat que un raconet molt "wapo"!!
Diumenge vam anar al ja conegut sector d'iniciació del Barranc de la Maimona, on a pesar d'haver anat moltíssimes vegades mai l'havíem vist tan ple d'aigua. Vam haver de fer les mil meravelles per aplegar a la paret.
Dilluns a cosa de les 10 del matí ja estàvem al sector nou, "El jardín de Oscarín", un sector d'iniciació però amb alguna via, i una especie de cova amb varies vies de desplom molt llamatives.  A la vesprada vam fer un passeget per estirar els músculs. Vam visitar la presa de l'estret de millars, i l'espectacular eixida d'aigua que hi ha a mitat presa.
Dimarts es vam alçar, i quan vam obrir la finestra vam vore que caia un aigua que "pa qué", així que vam decidir anar a menjar-se un entrepà al bar i fer marxa cap a casa.
En conclusió un gran cap de setmana, divertit, fent el que més ens agrada!!
Esperem repetir prompte!!! SALUT!!!!

No hay comentarios: