lunes, 1 de abril de 2013

TRAVESSA TAVERNES DE VALLDIGNA - ALZIRA

El passat divendres 28 de març, aprofitant que era festiu, el centre Excusionista va organitzar la ja tradicional Travessa de Setmana Santa. Aquesta vegada recuperàvem un recorregut que ja vam recorre l'any 2005...., “com passa el temps….”.
A primera hora del matí, l'autobus ens deixava en la localitat de Tavernes de Valldigna, punt d'inici de la travessa que ens havia de dur a final de la jornada fins el Monestir de la Murta, a Alzira. A les 9:00 del matí , i encara mig dormint, enfilàvem la pujada a l'Alt de les Creus. A mitat camí, agafàvem el desviament més coster, dirigint-nos fins la Font de la Granata. Les dures rampes des de Granata fins la Font de la Sangonera, on vam esmorzar, ens feien obrir la fam, i altres "cosetes"...
Després d'esmorzar, i una mica més relaxats, enfilàvem camí a la cresta i el mirador de “l'ouet”. El vent va estar protagonista tot el recorregut i no ens donava ni un moment de tranquil•litat.
Després d'una visita ben ràpida a l'ouet, agafavem la baixada fins el Club de tir de La Casella, on teníem previst dinar. Bon ambient i alguna que altra cervesa… com sempre.
A primera hora de la tarda, ja sols ens quedava el conegut “pas del pobre” que dona accés des de la Vall de la Casella al Monestir de la Murtra. Son tan sols 40 minuts de pujada, però el dinar, el cansanci i la cervesa, començaven a fer efecte…. Malgrat tot, arribaven sense més problemes al Coll, i sols ens quedava la baixada fins la Murta.
A l'arraibada a la Murta, amb els peus ja dolorits, encara els més "valens" es deixaren "entabanar" i anaren a conèixer la Font del Cardenal… Els més prudents quedàvem descansant i gaudint del paratge de la Murta per uns minuts, abans de la tornada.

Us deixe un bon grapat de fotos dels nostres amics Rafa Grau i Carlos Colomer. Espere que us agraden.

També podeu seguir aquesta noticia a www.facebook.com/cexcontesta


No hay comentarios: