domingo, 15 de enero de 2012

BENIFALLIM ELS PLANS

           


Per fi s’han acabat les festes i els dinarots, i per tant és hora de tornar fer el que mes ens agrada, caminar.
 Hui per a obrir el calendari d’activitats per al 2012, ens n’hem anat fins a la població de Benifallim. Com ja he dit les festes han acabat i era hora de posar-nos en forma,y açò s’a notat, mes de 50 persones quasi res, si anem així caldrà llogar un parell d’autobusos.
 L’activitat de hui consistia en pujar fins al vèrtex geodèsic dels Plans. Sobre les 8'00 h. hem arribat a Benifallim. Hem deixat els cotxes i ens hem posat en marxa, la primera part ha sigut tota cap dalt, cosa que ha vingut be ja que feia a un poc de fred a eixes hores. En el nostre trajecte hem pogut visitar la cava del Rentonar, lloc on hem aprofitat per a fer un descans, un glop d’aigua i escometre la ultima pujada i arribar fins al pic dels Plans. A les deu estàvem en la cim, molt bé la primera de l’any, espere que l’any porte mes. Despres d’açò un merescut descans, i a esmorzar, que cal posar-se en forma però no cal fer-ho tot en un dia. Despres de l’esmorzar, ens hem tornat a dirigir cap a Benifallim, esta vegada seguint la cresta durant un tram. Amb un marivilloso paisatge al nostre voltant. Sobre l’una estem en el llavador, on hem pogut observar un bonic mosaic que hi ha en el seu interior. I amb açò hem donat per finalitzada l’activitat de hui.
Bo, espere que les ganes d’eixir a passar el diumenge caminant, seguisquen en augment i la pròxima setmana siguem mes.

I si voleu mes informació sobre l’activitat o descarregar-vos el track, podeu entrar en la pagina tracks, i seguir les instruccions per a descarregar-lo.  


No hay comentarios: