sábado, 17 de diciembre de 2011

VISITA AL PUNT GEODESIC AITANA Hui dissabte 17 de desembre, era el dia triat per a realitzar la PRIMERA visita del centre excursionista contesta, al vèrtex geodèsic de la serra d’Aitana.
El dia ha amanegut amb molt vent, circumstància que ha fet que la jornada no haja sigut tot el lúdica i festiva, que es pretenia.
 A les 7'30 del matí hem posat rumb cap a Confrides, sobre les 8'30 hem arribat a la Font de l'Arbre. Posant-nos en marxa cap a l’E.V.A. NÚM.5.
La pujada s’ha realitzat sense mes contratemps, fins a les instal·lacions de retevision, on hem esmorzat. En este moment la climatologia ja ens era desfavorable, i el vent no ens donava treva.
 Sobre les 10'30 vam entrar en el recinte de l’E.V.A. Nº5, on se’ns ha donat la benvinguda i hem pasat a la sala de conferències, per a disfrutar d’un documental sobre la història i funcionament de les dites instal·lacions. Despres hem anat fins a, el punt geodèsic, per a realitzar la primera fotografia del centre excursionista en dit lloc.Tot açò amb vent molt fort.
 Despres de la nostra visita ens hem dirigit, fins als cotxes, amb la il·lusió complida.

            GRÀCIES AL COMANDANT CAP DE L’E.V.A. Nº5 PER LA SEUA ATENCIÓ.
        I AL PERSONAL DE l’ESQUADRÓ PEL SEU TRACTE TAN CORDIAL I AMABLE.
                                                                GRÀCIES.

No hay comentarios: