domingo, 19 de junio de 2011

24 HORES.


Eren les 24 hores i el centre excursionista, com tots els anys organitza una marxa popular per a tot aquell que vullga passar una bona estona, posar-se en contacte amb la naturalesa, i fer un poc d’exercici. Enguany l’excursió era "Carricola-Cocentaina". El dissabte a les 5'45h. del matí ens vam donar cita el parc "Paquito el Xocolatero". Ens esperaven amb un poc del tradicional esòfag i unes pastes per a acompanyar....
Prop de les set vam arribar a Carrícola, donant començament a l’activitat. Vam disfrutar d’una senda amb escultures i pintures de diversos autors, prop del castell de Carrícola. Sobre les 9'30h. Arribàvem al port d’Albaida, lloc triat per a esmorzar, amb una grata sorpresa un cotxe de suport ens esperava amb uns refrescos per a sufocar una poca la calor. Després de l’esmorzar vam posar rumb a Cocentaina, al nostre pas per la "font del Baladre", el cotxe de suport ens esperava per a prendre un altre refresc.
Sobre les 12'00h. arribàvem al "Pla de la Font", refrescant-nos en la font i començant a pujar pel poble cap al poliesportiu. A l’1'00h. arribàvem al poliesportiu, fent-nos la foto tradicional de fi d’activitat i prenent un aperitiu, gentilesa de l’Ajuntament.
La jornada es posaria fi amb el tradicional sopar en el refugi dels "Foietes".
Per a obtindre +info, sobre la ruta, desnivell, quilòmetres recorreguts... visitar la pagina tracks d’este blog.

No hay comentarios: