domingo, 10 de abril de 2011

MARXA ESCOLAR 2011



Aquest diumenge 10 d'abril el Centre Excursionista Contestà ha organitzat la ja tradicional Marxa Escolar. Enguany la participació ha estat excel·lent, comptant amb més de 200 xiquets inscrits de tots el col.legis. Una xifra rècord a la historia recent del CEC. Més a més aquest any hem pogut guadir amb la presència dels xiquets de l´Alqueria d´Asnar, que han pujat expresament per fer l´excursió amb nosaltres.
A les 8'30 h del matí, més o menys, començava l´excursió cap a l'Alqueria d' Asnar. A mitat camí hem visitat l´Alcudia, i el seu renovat “llavador”.  El recorregut ha estat poc exigent, i hem anat progressivament baixant fins trobar el riu. Una vegada allí, un pont de fusta col.locat expresament per aquesta ocasió, ens ha ajudat a creuar el riu.
A les 10'30 h del matí arribavem al paratge de la Font de la Pedra a l' Alqueria d' Asnar, on començava la diversió. Mentre pares i acompanyants esmorzaven a un paratge molt bonic, els xiquets han pogut gaudir de les activitats preparades per ells. Hem tingut tirolines, pont tibetà, carrera de sacs, laberints de cordes i la corda. Tot un parc d'aventura pels més petits.
A les 13.00 h, els autobusos han començat a pujar als participants a Cocentaina, donant per acabada l'activitat.

Esperem que ho hàgiu passat bé !!!

Volem donar les gràcies a l' Excel·lentíssim Ajuntament de l'Alqueria d'Asnar per la seua col·laboració en aquesta activitat.

I especialment a tots els integrants del Centre Excursionista Contestà, que han participat en l'organització i realització d'aquesta activitat, ja que sense la seva ajuda no hagués estat possible.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona al Centre per la faenaça que heu fet per a organitzar la Marxa. Anim!

J.E.M.c

Anónimo dijo...

L´excursió ha estat molt bé.Lo de les tirolines i la resta d´activitats també. Enhorabona a tots i especialment a Alfons per la seva dedicació. Un 10 per a tots...