lunes, 7 de marzo de 2011

CAP DE SETMANA A JAVALAMBRE




Excursió realitzada el passat cap de setmana. Amb el temps un poc inestable, vam eixir d'ací. Gràcia a la perícia del conductor vam poder arribar fins al nostre punt de destí, la pista estava nevada i l'accés es va fer un poc complicat.
El dissabte ens vam alçar nevant, però amb la nostra alegria de costum ens vam dirigir cap a la cima del pic Javalambre, la nostra primera parada, a l'arribar a la cima, la boira ens atrapa i vam decidir deixar el nostre següent destí per a un altre dia, i ens vam dirigir cap a la font de matahombres, perdent altura, ja que la boira i la nevada estava complicant la nostra progressió. A l`hora de dinar tot arreglat sol fora i amb alegria ens marxem al refugi.
El diumenge tot mes fàcil, sol fora bona temperatura i disfrutar d'un paisatge sense igual, descendint el barranc d'Amanaderos, seguint el gr8.El menjar en l'ermita de Riodeva, amb ganes de llevar-se la motxilla de les costelles pes mitjà 13kg, no esta mal. Je je je que sorpresa mes agradable veure aparéixer a Vicent Botella amb unes cervecetes fresquetes per a tots, que alegria. Després del menjar a per l'autobus i a casa.
Com ve sent habitual en la pagina track estan les dos excursions, on podem veure el recorregut i si punxem sobre ella obtindrem dades de desnivell, distància recorreguda i punts pels quals hem passat.

En les fotos mostrades, s'han posat les de Paco Sanz, ja podeu gaudir d'elles.

1 comentario:

AlfredRussel dijo...

Bon resum i millors imatges. I al costat de la dels 'tracks', igual podria pensar-se d'afegir-li al blog una pàgina de 'cracks', per penjar algunes de les xarrades que quasi mai eixen en els comentaris... ;)

Salut!

Pep Nebot