sábado, 17 de diciembre de 2011

VISITA AL PUNT GEODESIC AITANA



 Hui dissabte 17 de desembre, era el dia triat per a realitzar la PRIMERA visita del centre excursionista contesta, al vèrtex geodèsic de la serra d’Aitana.
El dia ha amanegut amb molt vent, circumstància que ha fet que la jornada no haja sigut tot el lúdica i festiva, que es pretenia.
 A les 7'30 del matí hem posat rumb cap a Confrides, sobre les 8'30 hem arribat a la Font de l'Arbre. Posant-nos en marxa cap a l’E.V.A. NÚM.5.
La pujada s’ha realitzat sense mes contratemps, fins a les instal·lacions de retevision, on hem esmorzat. En este moment la climatologia ja ens era desfavorable, i el vent no ens donava treva.
 Sobre les 10'30 vam entrar en el recinte de l’E.V.A. Nº5, on se’ns ha donat la benvinguda i hem pasat a la sala de conferències, per a disfrutar d’un documental sobre la història i funcionament de les dites instal·lacions. Despres hem anat fins a, el punt geodèsic, per a realitzar la primera fotografia del centre excursionista en dit lloc.Tot açò amb vent molt fort.
 Despres de la nostra visita ens hem dirigit, fins als cotxes, amb la il·lusió complida.

            GRÀCIES AL COMANDANT CAP DE L’E.V.A. Nº5 PER LA SEUA ATENCIÓ.
        I AL PERSONAL DE l’ESQUADRÓ PEL SEU TRACTE TAN CORDIAL I AMABLE.
                                                                GRÀCIES.

domingo, 11 de diciembre de 2011

TRAVESSA AL PIRINEU



  Este pont preparem una travessia que l’any passat no vam poder fer per l’estat de la neu. Enguany les condicions eren bones, així que preparem el viatge i ens marxem cap als pirineus. El primer dia va ser del refugi Casa de Pedra fins al refugi de Wallon, passant pel tossal de Marcadu. Al dia següent vam anar de Walloon fins al refugi de Respomuso, passant pel tossal del Fatxa, i intentant l’ascensió al  pic però que no vam poder fer per l’estat de la neu, quedant-nos a 75mts de la cima. El tercer dia va ser l’ascensió al Balaitous, dura ascensió per la bretxa de Latour. El quart dia tornada al refugi de Casa de Pedra passant pels tossals de Terrabai i els Inferns. Durant estos quatres dies ens hem acordat dels dos amics que per diferents motius no van poder estar ací amb nosaltres. Espere que a la pròxima podem estar tots junts.Fins l'altra.


domingo, 4 de diciembre de 2011

SERRA COCOLL




 Hui diumenge 4 de desembre, ens hem reunit prop de 25 persones en la seu del centre excursionista, a fi d’anar fins a castell de castells per a realitzar l’excursió. El dia ha resultat agredolç perquè no hem aconseguit el nostre fi, que era passar a traves de forat que té la penya d’altar per a poder accedir a l’altre costat. El terreny despres d’estes abundants pluges estava molt perillós i hem decidit donar-nos la volta i deixar-ho per a un altre dia. Però l’alegria del dia és que hem alliberat a una cria de porc senglar, que estava presa amb un llaç, que alguna persona havia col·locat per a este fi, però per la brutalitat amb què es trarta a l’animal, este tipus de practica esta prohibida, així que nosaltres hem tornat a donar-li l’oportunitat que cresca a esta jove porc senglar. Fins despres del pont adeu a tots i disfrute de aquestos dies de festa.

 Ja podeu vore a la secció del concurs fotogràfic les tres fotos guanyadores.