domingo, 23 de octubre de 2011

INTERCOMARCAL A LA SERRELLA



Hui diumenge dia 23 d’octubre, hem dut a terme la marxa intercomarcal, que realitzem anualment. El temps en principi no era favorable, però mes de 200 persones ens hem reunit en el calvari de Benassau.
Despres del tradicional timonet i herberet, sobre les 8'45 h. hem donat l’eixida. L’ascens ha sigut en alguns trams delicat per l’orografia característica de la Serrella, sobre les 10´30 h. ens hem detingut per a esmorzar, amb quasi tot el treball fet.
Per a despres de l’esmorzar, teníem reservat l’ascens al punt geodèsic, amb la mala sort que la boira no ens ha deixat comtemplar les magnifiques vistes, que d’aquest punt podem observar.
La baixada l’hem realitzat sense mes problemes, per la pista que conduïx fins a Benassau.
A l’arribada a Benassau, hem tingut un xicotet aperitiu i s’ha donat per conclosa la marxa intercomarcal.
                                    
          DES D’ACI DONAR LES GRÀCIES A TOTS ELS SOCIS DEL C.E.C. 
                     QUE HAN COL·LABORAT EN AQUESTA MARXA.
                                                                   
                                                      GRÀCIES !!!


miércoles, 12 de octubre de 2011

FERRATA A VILLENA




Hui 12 d’octubre mentres alguns posaven portes, altres ens n’hem anat a la ferrata de Villena.
Era la primera vegada per a la mitat del grup, i hem decidit que hui era el dia adequat per a la seua iniciació a les vies ferratas.
Després d’un bon desdejuni, ens hem dirigit cap al castell de Villena, lloc de partida d’esta via ferrata.
Despres de les explicacions, prèvies, necessàries per a poder desenrotllar l’activitat amb seguretat, ens hem posat a escalar la via ferrata. Entre rialles i bon humor s’ha exercit l’activitat.
I ja tenim tres xiques mes iniciades en açò de les vies ferratas, espere que vos haja agradat i repetiu.

                                       ENHORABONA A LES TRES!!!.

domingo, 9 de octubre de 2011

FONT ROJA D'ALCOI




Hui diumenge ens hem reunit prop de 40 persones en el centre excursionista, i ens hem desplaçat fins al parc natural de la font roja.
Els cotxes els hem deixat en el santuari. L’activitat de hui l’hem realitzat per l’interior del parc, des del santuari fins a la font del rossinyol, d'aci ens en clavat per dins pel barranc de l’infern, fins l’antic gr 7, una vegada en la pista ens hem dirigit cap a la pedra foradada, on hi ha un bonic mirador, en este lloc hem esmorzat.
Despres de l’esmorzar ens hem dirigit cap al masia de Tetuan, des d’ací hem pujat per la senda que ens portara fins a l’alt de la teixereta, per la cresta ens hem dirigit fins a l’alt del menetjador, lloc mes alt del parc natural. Després hem baixat fins al santuari, per la senda de la carbonera.I en arribar al santuari l'activitat s'ha donat per acabada.

domingo, 2 de octubre de 2011

BARRANC DE L'INFERN



Hui a les set del matí, ens hem donat cita mes de 20 persones, en el centre excursionista.
El dia començava amb forta pluja, però amb el nostre bon humor, hem agafat els cotxes i ens hem desplaçat fins a la població de Benimaurell, en la vall de Laguar. El dia ens donaria una treva fins a desperquè d’esmorzar, quan ens ha fet traure els impermeables amb un curt però intens ruixat. L’excursió ha discorregut pel barranc de l’infern, amb els seus ja famosos escalons, puja, baixa, puja , baixa. Un itinerari molt bonic, amb unes vistes del barranc molt espectaculars. Una excursió per a tornar a repetir.
Com sempre per a obtindre mes dades tècniques podeu visitar la pestanya de tracks i veure l’excursió en google maps a través de wikiloc.