lunes, 27 de diciembre de 2010

ACOMIADAMENT DE L'ANY AL MONTCABRER


Típic acomiadament de l'any en el Montcabrer on vam gaudir d'un dia meravellós i, amb bon humor i alegria vam realitzar la pujada fins a la cima. Desprès un bon esmorzar amb brindis de cava i dolços típics de la data, per a acomiadar l'any nou . Enguany vam estar amenitzats amb dolçaina i tabal, la qual cosa li va donar un punt d'alegria i felicitat al matí. Desprès de la foto en grup en la cima, ens vam dirigir de nou a Cocentaina, lloc de partida de molts. 
Gràcies als músics per eixa bon estona que ens van fer passar.

domingo, 19 de diciembre de 2010

PUJADA I BENEDICCIÓ DEL BETLEM AL MONTCABRER


Pujada del betlem a la cima del Montcabrer pel CENTRE EXCURSIONISTA CONTESTÀ en un dia un tant plujós, però que s'intenta fer amb la major alegria i bon humor possible. Es realitza una missa un poc abans de la cima, a fi de beneir el naixement. Després es va produir el transcostat i muntatge del belem en la cima del Montcabrer. Ara i fins a desprès de festes, podreu pujar, i gaudir del naixement en la cima del Montcabrer. 
Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

martes, 14 de diciembre de 2010

DÍA INTERNACIONAL DE LAS MONTAÑAS

Actividad organizada por la Diputación, en la provincia de Alicante. Donde participaron diez centros excursionistas, situándose cada uno de ellos en cimas distintas. Desde cada cima se realizó una conexión de radioaficionados y luego cada centro leyó su manifiesto. Podéis leer nuestro manifiesto a continuación.